Ladataan Tapahtumat

« Takaisin kalenteriin

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

RUL:n järjestösihteeri Ilmajoella

20.2.2019 @ 19:00 - 21:00

Ilmajoen Reserviupseerikerhon ja Ilmajoen Reserviläisten sääntömääräiset kevätkokoukset järjestetään Lääkintävarikon kerholla keskiviikkona 20.2.2019. Tilaisuus alkaa kahvitarjoilulla klo 18.30. Klo 19.00 kokousesitelmä, jonka pitää Reserviupseeriliiton järjestösihteeri Susanna Takamaa. Kevätkokous esitelmän päätyttyä.

Reservin luutnantti Susanna Takamaa on viime elokuussa aloittanut Suomen Reserviupseeriliiton uusi järjestösihteeri. Hän on kotoisin Seinäjoelta ja asuu nykyisin Tampereella. Yhteiskuntatieteiden maisteri, aktiivinen vapaaehtoisen maanpuolustuksen harrastaja suoritti aikoinaan naisten vapaaehtoisen asepalveluksen Niinisalon Tykistöprikaatissa saapumiserässä I/08.

Takamaan keskeisiin työtehtäviin kuuluu mm. liiton järjestötoiminta ja viestintä. Käytännössä työtehtäviin kuuluu mm. liiton kotisivujen sekä sosiaalisen median päivittämistä sekä koulutusmateriaalien – ja tilaisuuksien suunnittelua. Järjestösihteerinä hän pitää tiivisti yhteyttä jäsenyhdistysten ja piirien kanssa. Takamaa on myös liiton työvaliokunnan jäsen sekä liiton toimiston edustajana järjestötoimikunnassa sekä nuorten- ja mentortoimikunnissa.

Tarjolla on siis kokousesitemä, joka tarjoaa tietoa suoraan liiton ytimestä. Esitelmäosuus on avoin kaikille. Kannattaa lähteä kuuntelemaan.

Tervetuloa!

Tuomas Taivalmaa
Puheenjohtaja / Ilmajoen reserviupseerikerho

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
20.2.2019
Aika:
19:00 - 21:00
Tapahtumaluokka: