Ladataan Tapahtumat

« Takaisin kalenteriin

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Perinne-, diopteri- ja kiikarikiväärin kenttäammunnan piirinmestaruuskisa Kauhavalla

6.5.2023 @ 09:00 - 17:00

Kauhavan Hopiavuoren ampumaradalla ammutaan lauantaina 6.5 klo 9 alkaen perinne-, diopteri- ja kiikarikiväärin kenttäammunnan piirinmestaruuskisa.

Ilmoittautuminen paikan päällä.
20 osallistujaa / erä, 1. erä aloittaa klo 9.00, 2. erä klo 11.30.
Erän aikana ammutaan kiikari, diopteri ja perinnekiväärilajit. Lajit ammutaan järjestyksessä perinnekivääri, diopterikivääri ja kiikarikivääri.
Ammunnan kulku: Kohdistus 5 laukausta. Kilpasarja ammutaan 10 laukausta makuulta, tauluille ja 10 laukausta pysty, tauluille.
Paikalle vähintään 10 min. aikaisemmin.
Sarjat Kiikari- ja diopterikiväärilajeissa H, H50, H60, H70 ja D
Sarjat Perinnekiväärilajissa H, H50, H60, H70, H75 ja D
Perinneaseiden SM-kisoissa ammutaan H75 sarja, joten PM-kisoissa pitää ampua tämä sarja myös joukkueen muodostamiseksi.
Hinta 15€ ensimmäinen laji ja lisälajit 10€.
Kukin kilpailija voi ilmoittautua vain yhteen sarjaan per laji, ikäluokkansa mukaiseen sarjaan tai yleiseen sarjaan.Tällä menettelyllä mahdollistetaan se että mahdollisimman moni eri ampuja saa osallistuttua kilpailuun. Reserviläisurheiluliiton mestaruuskilpailuiden yleissäännöt sallivat tämän menettelyn kilpailunjärjestäjälle. (https://resul.fi/mestaruuskilpailuiden-yleissaannot/)
Kilpailun ulkopuolella voi halutessaan ampua niin pitkään kuin eriä riittää, kuitenkin antaen tilaa niille ampujille, jotka eivät ole vielä kilpailusuoritustaan saaneet ampua.
Kisaamaan vain terveenä, pidä huoli hygieniasta.
Palkinnot jaetaan 2. erän jälkeen tai toimitetaan myöhemmin.
Lajisäännöt voi tarkistaa Reserviläisurheiluliiton sivuilta osoitteesta https://resul.fi/kenttaammunta/ ja https://resul.fi/perinnease/

Muistathan että kisaan osallistujalla tulee olla maksettuna vakuutus ja jäsenyys! Kisaan osallistuvien ampumaturva (RES, RUL tai SAL) tullaan tarkastamaan ilmoittautumisen yhteydessä.

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
6.5.2023
Aika:
09:00 - 17:00
Tapahtumaluokka: