Ladataan Tapahtumat

« Takaisin kalenteriin

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Huissi XII Syys-SRA -kilpailu

9.9.2018

Sunnuntaina syyskuun 9. päivä kisataan jälleen Ilmajoen Huissin Tervahaminan ampumaradalla Syys SRA kilpailu. Kilpailu on järjestyksessään kahdestoista SYYS-SRA kilpailu, joten jo paikkansa vakiinnuttaneesta kilpailusta tai oikeastaan tapahtumasta voidaan puhua. Kilpailijamäärä on ollut hienoisessa kasvussa viime vuosina ja odotammekin kisaan jälleen runsasta osanottoa. Osanottajia kilpailuun tulee ympäri Suomen ja toivomme myös E-P:n Reserviläispiirien alueelta runsasta osanottoa tähän kilpailuun. Kilpailu on myös SRA Cupin osakilpailu. Päävastuun kilpailun järjestämisestä ja organisoinnista kantaa Ilmajoen Reserviläiset, mutta kukaan ei oo yksin mitään; Peräseinäjoen ja Jalasjärven Reserviläiset tukevat kilpailua rastien suunnittelussa, rakentamisessa kuin tuomarointitehtävissäkin. Yhteistyö on ollut hyvää jo useampina vuosina ja voin vakuuttaa, että huumoria ja hyviä juttuja tässä porukassa riittää.

Jos piirin alueella on muita asiasta innostuneita yhdistyksiä tai henkilöitä yhdistyksen sisältä, jotka haluaisivat osallistua kilpailun järjestelyyn, niin olkaa yhteydessä kilpailunjohtajaan.

Ilmoittautuminen itse kilpailuun ja toimitsijatehtäviin avautuu heinäkuun alussa. Ilmoittaudu kilpailuun viipymättä, kun ilmoittautuminen avautuu.

Toimitsijakilpailu pidetään lauantaina 8.9. ja pääkilpailu 9.9.2018

Lisätietoja kilpailusta tulee Ilmajoki RES www-sivuille, toiminta-ampujiin sekä RESUL kalenteriin ilmoittautumisen avauksen yhteydessä, eli heinäkuun alkupuolella.

Kilpailussa tulee olemaan 5-6 tasokasta rastia, runsaasti laukauksia kaikilla reserviläisaseilla ja erinomaaset trahteerit. Palkinnot, kuten myös Sponsoreilta saadut arpajaispalkinnot kisassa ovat olleet loistavat, joten kilpailuun mukaan lähtemiselle on enemmän kuin hyvä syy! Merkkaa jo tässä vaiheessa kalenteriisi viikko 36 varatuksi Huissi SYYS VII SRA-kilpailulle. Tervetuloa kisaamaan Ilmajoelle!

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
9.9.2018
Tapahtumaluokka: